Tyrefægtning
Home Up Tyrefægtning Miljøsvineri Befolkning Skadedyr Hotel Stella Polaris Bedrageri Korruption Estepona Korruption Marbella Mafia Drukfest Togplaner Dumpekarakter Vandforbrug Slut med siestaen Verdens værste

 

Livsfarlig tyrefægtning

Tyrefægteren Julio Aparicio, kom, den 21. maj 2010 alvorligt til skade i tyrefægterarenaen i Madrid, da tyrens ene horn ramte tyrefægteren i halsen og forsatte ud igennem munden. Julio Aparicio's tilstand vurderes, som meget alvorligt, men Dr. Maximo Garcia Padrós udtaler, at der ikke skulle være fare for hans liv.

Dr. Maximo Garcia Padrós som er ansvarlig afdramatisere situationen: "Vi har ingen grund til at frygte ikke for hans liv, eller for eventuelle konsekvenser, han vil have en meget langsom bedring." "Det er en meget alvorlig skade. Han har brudt næsten hele munden, tungen, ganen og overkæben. Vi har dog på sygeafdelingen lykkedes at stabilisere ham. På hospitalet bliver vi nødt til at fortsætte med intervention og se, hvor langt den fraktur af kæben har skadet. Det er for tidligt at foretage vurderinger mere præcise. Vi må vente, "sagde Padrós.

Klik på billede for en forstørrelse, som der dog advares mod, de er ikke for folk med sarte nerver.

Kilde: Dagbladet SUR

Hvorledes foregår en tyrefægtning - læs mere her


 

Top

22-05-2010 - Opdateret 22-05-10