Hotel Stella Polaris
Home Up Tyrefægtning Miljøsvineri Befolkning Skadedyr Hotel Stella Polaris Bedrageri Korruption Estepona Korruption Marbella Mafia Drukfest Togplaner Dumpekarakter Vandforbrug Slut med siestaen Verdens værste

 

 

Det ny Stella Polaris

Efter mere end 5 års om- og tilbygning er Stella Polaris endelig klar til at modtage sine første gæster. Det har være en lang og trang vej med flere konkurser før det store byggearbejde har fundet sin afslutning. Det er desværre ikke nogen arkitekttonisk perle, men en kæmpe mastodont med en bebyggelsesprocent flere hundrede procent hvor mere end det halve ligner ulovligheder. Hvordan det er lykkedes henstår ikke klart og langt mindre hvordan det er lykkedes at få en kommunal tilladelse er endnu mere uklart - men måske foreligger den slet ikke - hvem ved?

Under alle omstændigheder knytter der sig mange minder og oplevelser til det gamle Stella Polaris, som er et tidligere Tjærreborg Hotel og derfor kendt og besøgt igennem mange år af danske ferierejsende.

Den renoverede hovedfløj har fået en 6 etagers sidefløj, som efter de første planer skulle være solgt som ferielejligheder, men det blev forbudt af Torremolinos Kommune, som fastholdt udnyttelsen skulle ske til hoteldrift. Sidefløjen indeholder derfor et større antal mindre lejligheder, som udlejes på lige fod som hotelværelserne i hovedfløjen. Den tidligere fine have er væk - der er ganske enkelt bygning og beton på hele grunden, som samtidig har taget udsigten fra den omkringliggende bygninger. En skandale på én af Torremolinos bedst beliggende grunde.

Følg byggeriet nedenfor, som startede i 2005.


 

 

Groft udnyttet - det gamle Stella Polaris

Det tidligere danske Tjærreborg hotel Stella Polaris, som mange danskere har besøgt igennem årene er under renovering og udbygning af nye ejere.

Hotellet er ikke umiddelbart til af genkende. Det er en udbygning, som vil noget - den gamle have med palmer, græsplæne og svømmebasin er afløst af beton. Der er ganske enkelt bygget helt til skel hele vejen rundt på grunden. Hvis der på et senere tidspunkt skal være en grøn plante, bliver det oven på et betondæk i en plantekasse. Der findes kun jord på grunden 4 meter under terræn - altså under kælderen.

Hvordan en så voldsom udbygning kan tillades må foreløbig stå hen i det uvisse.

Til venstre ses den tidligere hovedbygning, som p.t. kun er et råhus.

 

 

 


Den nye bygning følger vejkanten og de beboerne på den anden side af vejen behøver ikke mere solmarkiser. Bygning giver fin skygge.


Den tidligere have er fuldt udbygget


Til højre den nye bygning med betondæk ført ud til skel


Grundet den massive udbygning er vejene rundt om grunden inddraget til byggeplads og materialeopbevaring


Den hvide bygning til venstre og i baggrunden er resterne af det gamle hotel


De mange etagemeter pynter ikke i bybilledet


 

Top

17-09-2006 - Opdateret 28-05-11