Costa del Sol
Home Up Rotteangreb Boligkrise 24 timer i Spanien Flyvning Costa del Sol 11-M Galiciens sorte død Danmark Radio Flystyrt Vejret i Spanien IT siderne

 

Tyrefægtning
Miljøsvineri
Befolkning
Skadedyr
Hotel Stella Polaris
Bedrageri
Korruption Estepona
Korruption Marbella
Mafia
Drukfest
Togplaner
Dumpekarakter
Vandforbrug
Slut med siestaen
Verdens værste

Sådan er Costa del Sol også


Samtlige grønne områder er bebygget

Dette billeder viser slum år 2005. Et dejligt naturområde er med uforklarlige tilladelser bebygget i en grad, som er helt uforståeligt.

Bebyggelsen er beliggende i Nueva Torrequebrada - en ny bebyggelse i et naturområde mellem Benalmádena Costa og Fuengirola.
Beboerne forlanger nu forbedret forhold på en langt række områder, men de grønne områder lader sig vanskeligt tilbageføre.

Grådighed og mærkelige politiske forhold har ødelagt området for de tusindvis af beboer, som nu er blevet boligejer i en ghetto og moderne slum.

Sagen er på ingen måde enestående. De seneste 10 år har kysten været kendetegnet ved, at der har været byggekraner overalt. I Marbella er tusindvis af boliger opført ulovligt, men mange andre områder på kysten ligner tilsvarende sager. Man må spørger sig selv om det er grådige entreprenørfirmaer, der alene styre udviklingen - og i hvert fald, hvor er myndighederne henne og hvad får dem til at lukke øjnene?

 


 

Top

20-02-2006 - Opdateret 17-03-09